Rudy Thysman BV

Uw specialist voor alle binnen en buitenschrijnwerk

Totaalrenovaties van A-Z

 

Kasten

Kasten, wanden, binnendeuren, plafonds, laminaat, wanden of zelf een nieuwe badkamer nodig ? Totaalschrijnwerkerij Rudy Thysman doet het allemaal geleverd met steeds de beste materialen. Creatief met kasten ! Wat een ruimte, wat een uitstraling !

Wie op zoek is naar kastruimte is bij Schrijnwerkerij Rudy Thysman aan het juiste adres ! Slapen, wonen, werken. Wij hebben voor elke ruimte in huis legio mogelijkheden binnen het royale programma. Uiteraard alles in maatwerk ! Naast de veelheid in maatwerk bieden wij u een groot gamma in kleuren. Van uni wit tot design titaan, van olijf tot koloniaal. Voor elke smaak een keuze. Onze schuifdeuren vormen het passende antwoord op het zo efficiënt mogelijk omgaan met de beschikbare ruimte, en voor elk budget een schuifoplossing.

De populaire trend op kastengebied is de inloopkast. Steeds vaker worden kamers “opgeofferd” aan deze praktische en royale manier van opbergen. Als rechte kast, L of U vorm : alles wordt volledig op maat gemaakt en u heeft keuze uit zo'n 25 verschillende kleuren. Dus Schrijnwerkerij Rudy Thysman is ook de specialist voor uw inloopkast.

RUDY THYSMAN BV


Schrijnwerker met 30 jaar ervaring zowel in nieuwbouw als in renovatie

Contacteer ons steeds vrijblijvend op info@rudythysman.be voor alle info en een vrijblijvende prijsofferte