Rudy Thysman BV

Uw specialist voor alle binnen en buitenschrijnwerk

Totaalrenovaties van A-Z

 

Binnendeuren

Hoe weet u welke binnendeuren te kiezen bij het maken van uw interieur? Door alle opties af te wegen en datgene te nemen dat het beste past bij de inrichting van uw woning. Wie kiest voor klassieke houten binnendeuren, krijgt hierbij de mogelijkheden om fineerdeuren, lakdeuren, verfdeuren en stratifie deuren te kiezen uit verschillende materialen. Of zijn modern ogende glazen deuren meer uw ding? Dan kan u hierin kiezen uit glazen binnendeuren. Van mat tot doorzichtig met een motief erop, alles wat uw hart verlangt kunnen wij maken. U heeft bij ons ook een uitgebreide keus aan deurkrukken, scharnieren en brandwerende deuren. Ons vakmanschap en speciale technieken maken van elke deur een pronkstuk.

Waarom kiest U voor onze binnendeuren?

Wij komen de deuren ter plaatse opmeten. Zo worden heel wat problemen op het laatst vermeden. Daarnaast leveren wij de deuren op de werf, monteren ze en plaatsen ze volgens de regels van de kunst. Uiteraard plaatsen wij de omlijsting die we mooi afkitten en ten slotte bevestigen we de deurkruk. Alle binnendeuren worden pneumatisch bevestigd met PU-schuim en eventueel gefixeerd met nagels. De deuren worden opgehangen met 3 scharnieren, desgewenst kan een extra scharnier worden toegevoegd.

Kassementen zijn opgebouwd uit vochtbestendige multiplex of MDF waarbij de scharnieren en slotplaat zijn ingefreesd.
Bij verfdeuren worden de omlijstingen meestal pneumatisch bevestigd en de verstekken worden bijkomend gehecht. De omlijsting wordt vervolgens licht geschuurd om een ideale hechting van de afwerkingslaag te garanderen. Een correcte aansluiting van de omlijsting met het pleisterwerk wordt bekomen door het aanbrengen van een acrylaatvoeg. Zoals je wellicht merkt, garandeert onze werkwijze u een professioneel resultaat. Voor het uitbreken van bestaande deuren, het plaatsen van een deurpomp, het opvullen van de nagelgaatjes en het afwerken van de deuren met verf of vernis kan je altijd bij ons terecht.

RUDY THYSMAN BV


Schrijnwerker met 30 jaar ervaring zowel in nieuwbouw als in renovatie

Contacteer ons steeds vrijblijvend op info@rudythysman.be voor alle info en een vrijblijvende prijsofferte